Honda Del Sol Motegi Edition VTec 98

Sälj din Bil här
Chrizze47
Wannabe
Wannabe
Inlägg: 7
Blev medlem: 29 maj 2018, 20:02
Bil: Honda Crx Esi Motegi
Namn: Christofer Nilsson
Ort: Stockholm

7 oktober 2019, 09:07

Ska försöka sälja min Del Sol nu då jag behöver en pendlarbil. Den har gått 17k mil i dagsläget och aldrig vinterkörd så vitt jag vet. Nyligen gått igenom besiktning utan någon anmärkning.

Denna del sol är nog den enda i sverige som är en Motegi Edition. Om du inte vet vad det är så innebär det att bilen har Motegi fälgar, Honda Adriatic Blue färg, ljusbrun läderinredning på säten med motegi brodering på, läder växelspak och dörrsidor samt svart läderratt. Sedan sitter det motegimärken på utsidan för att visa detta.
Motorn är en D16y8 Vtec så sista modellen av D16. Jag har nyligen bytt topplock och topplockspackning då kamaxeln på gamla var kass. Motorn i sig är i jättefint skick utan några missljud.

Det jag har gjort på bilen är följande:
Ny kamrem och vattenpump 700mil sedan
Nya däck Dunlop för 4500kr
Bytt topplock till ett med 15k mil
Topplockspackning, grönrörspackning och insugspackning nytt
Nya remmar till generator och servopump
Bilen var på service med nya filter och olja
Nytt batteri för ett år sedan
Nya vindrutetorkare
Urspolat kylsystem och ny kylvätska
Balanserade däck
Led parkeringsljus
Nytt ljudsystem aux pioneer stereo och högtalare
Justerade ventiler och rengjord Vtecbrygga

Bilen är i bra skick men är såklart 20 år så lite repor och märken finns. Det är en buckla med en liten rostfläck från att någon sparkat på bilen. Bara lite yttost. Underredet är i jättefint skick utan någon rost. Jag har original färg och grundfärg till bilen som följer med. Litet slitet förarsäte på det vanliga stället.

Har även ett Garret turbokit jag aldrig monterat till bilen samt en till motor jag plockade delar ifrån i en annan annons här på forumet. Dessa går såklart att köpa med.

Bilen har gått 17000 mil och går jättebra, targan läcker ingenting. Bilen är troligtvis den enda i sverige som är en Motegi edition då dessa bara såldes i tyskland, alltså är bilen importerad. Jag har alltid haft den i varmgarage och den har inte körts av mig eller tidigare ägare som jag kände väl. Jag begär 40000kr för den då det är mycket nytt och bytt. Jag har inget bråttom att sälja den men om priset inte passar kom med ett bud.. bilen finns i Järfälla.
Chrizze47
Wannabe
Wannabe
Inlägg: 7
Blev medlem: 29 maj 2018, 20:02
Bil: Honda Crx Esi Motegi
Namn: Christofer Nilsson
Ort: Stockholm

21 oktober 2019, 11:55

Bilen finns kvar 39K
Skriv svar