Jag ska köpa ett kjolpaket till min bil. E det någon som vet hur denna firmas saker är?
<a href="http://www.stylingstallet.e-butiken.se/" target="_blank">http://www.stylingstallet.e-butiken.se/</a> De e ju billiga :thumbup:
Nån som vet nått om denna stylingfirma
Senast redigerad av vbg-jensa den 1 november 2007, 16:42, redigerad totalt 1 gånger.
jens martinsson
varberg
<a href="http://www.garaget.org/honda-perfo" target="_blank">http://www.garaget.org/honda-perfo</a>
varberg
<a href="http://www.garaget.org/honda-perfo" target="_blank">http://www.garaget.org/honda-perfo</a>
-
hondapower
- Inlägg: 503
- Blev medlem: 29 juli 2004, 18:01
- Ort: norrköping
- Been thanked: 3 times
Känns inte så jätte seriöst med ett oregistrerat "kontantkort" (kanske?),och sidan känns dö skum att titta på.(iofs färg kombinationen).
Gör en snabb koll av företaget,be om org nr så skriver du in det i nån av alla dessa sidor som finns på nätet där man får upp info om företaget.(många ggr begränsad för icke betalande medlemar).
Såg iofs inget om förskotts betalning,men det kanske nämns vid ev order för si och så många kr.
Gör en snabb koll av företaget,be om org nr så skriver du in det i nån av alla dessa sidor som finns på nätet där man får upp info om företaget.(många ggr begränsad för icke betalande medlemar).
Såg iofs inget om förskotts betalning,men det kanske nämns vid ev order för si och så många kr.